Årests spådame heter Lindring

En ekte spådame?

For første gang gikk prisen som årets spådame til Smørum. Lise Nielsen traff 20 riktige ut av i alt 25 spørsmål over hvordan det kom til å gå i 2009.

Lindring og Peter Sørensen, ektefolk fra Lupinhagen i Smørum, hadde begge gjettet 20 ut av 25 riktige til siste års nyttårsquiz fra Monaco. Og det hadde en tidligere vinner Helle Vibeke Severini fra Slagslunde også. Her sier reglene at Lokalavisen trekker lodd om vinneren – så æren av å være årets spådame tilfaller Lise Sørensen fra Smørum.

“Jammen tenk; det var da veldig deilig å vinne” , sier Lindring, da vi overrekker henne en gavesjekk på 500 kroner samt et stort til lykke.

Det var ikke mye, hun ikke kunne svare på, men hun trodde da tross alt at Anders Fogh Rasmussen fremdeles var statsminister i Danmark, og mente også bestemt, at Gl. Toftegaard Station var kommet til å hete Egedal.

“Men 20 ut av 25 er da ikke så dårlig” , sier Lise Sørensen, som til daglig er ansatt i Ballerup Kommune på kontor.

Utover de tre med 20 riktige sier vi også til lykke til Per Kruse fra Abild-toftet i Ganløse, som traff 19 riktige og til Palle Kristensen fra Ganløse, som traff 18.

Og så skal vi også huske nyttårsselskapet hos Sanne Lobori Olsen i Ganløse hvor alle åtte nyttårsdeltakere deltok i quizen. Og vi røper ikke for mye ved å fortelle at Hanne Dindler vant den interne konkurransen med 19 riktige, etterfulgte av Helle Rasmussen med 18 og Svend Rasmussen og Claus Dindler med 17. Jytte Vinding må forsøke å gjøre det bedre i år!

Men stort til lykke til Lise Nielsen – “Årets spådame 2009!”

Kommentarer

Ingen kommentar enda.

Sorry, the comment form is closed at this time.