Hva kan en klarsynt gjøre?

En klarsynt formidler de de beskjedene som den åndelige verden mener er nødvendige for deg.

Man kan både være klarsynt på det psykiske planet og/eller ha avdød-kontakt. En klarsynt er ikke nødvendigvis en person som gir healing eller regresjon, selv om mange forbinder dem med det. Healing, regresjon og reading er alle egne grener, som mennesker spesialiserer seg på, man bør oppsøke dem enten de bor i Horten, Vestfold og Telemark eller i Trondheim, Trøndelag. Det kan være verdt en reise, selv om det er litt langt.
Det kan være emner som blir berørt svært intenst, og som har en stor betydning for ditt videre liv, kanskje noen nære personlige områder som barn, arbeid, familieliv eller andre ting.
Det er sunt og deilig befriende å få “ryddet” opp i sitt liv og det gjør livet noe lettere.

Eksempel på healing:


Klarsynthet gir et bedre overblikk og en større innsikt i din liv.

Emner som evt. berøres:
– Kontakt fra en person i åndeverdenen.
– Parforhold/ekteskap.
– Barndom.
– Økonomi, evt. gaver og lån
– Jobber.
– Barn.
– Bolig.
Reinkarnasjon (tidligere liv).
– Fokus på mangel av energi. (Det er et svært viktig område. Kan du nikke gjenkjennende til setningen: “det drenerer meg for energi” , ofte og ofte gir vi ubevisst andre lover til å drenere oss for energi).

Men man har selvsagt ingen garanti for at den klarsynte kan gi opplysninger i de tilfellene nevnt over.

Trenger du mer konkret tilbakemedling om hva andre personer foretar seg så bør man installere hemmelige kameraer i hus eller i bil. Det er ikke fullt lovlig, men i visse situasjoner kan det være påkrevet å få vite hva andre foretar seg og det er veldig sjelden at klarsynte kan se så konkrete ting som det disse kameraene fanger opp.

1 kommentar »

  1. Kommentar av Eireen — 24/05/2010 @ 10:31

    En klarsynt kan jo gjøre mye, men den som virkelig kan gjøre mye er den som får råd hos en klarsynt. De rådene kan man ta med seg videre på veien og gjøre noe utav. I så henseende er det ikke den klarsynte som gjør noe, men en selv som påvirker og forandrer livet sitt.

Skriv en kommentar