Spådamer

Spådamer

 

Det finnes utrolig mange damer som spår deg for noen kroner. Men hvor mange er seriøse og hvor mange er mer interessert i og bare tjene penger på tomme setninger? Hvordan bør en spådame kontaktes og hvorfor? Det får du lese i denne artikkelen om damer som spår.

Telefon

Om du søker litt rundt på nettet finner du et alminnelig folketall som skriver at det er en del useriøse personer bak telefonlinjene. En god del mener at spådamer som har annonsert i aviser og blader stort sett er useriøse, men at det også finnes noen som vet hva de driver med og kan fortelle deg de riktige tingene.

Internett

Har du noen gang blitt spådd over internett? Dette er noe som sjelden faller i smak hos kundene. Du har verken stemmen eller intimiteten du ønsker å ha. Etter å ha undersøkt vell og lenge på internett er det nå kommet frem til at det er mulig og få en ordentlig spådd fremtid over internett.  Vi har vert i kontakt med en spådame som heter Elisabeth. Hun fortalte at over internett blir det brukt kamera som fører personen som ønsker og bli spådd og den klarsynte sammen. Dette for å gi et skikkelig inntrykk, som gjør at den klarsynte kan lese livets historie lettere fra personens ansikt. Utrolig.

 

Spådd i virkeligheten

Om du er en person som en gang i blant er i kontakt med spådamer, gjør du nok dette intimt og ikke over internett og telefon. Det sies at de eneste seriøse er de du kan se i øyet.  I virkeligheten får du følelsen av å bli forstått og vil få en mer klar oversikt over det fakta og fremtidsrettede element som tilhører deg som person. Og bli spådd, er noe helt annet enn og lese horoskop. Her får du kun høre det som tilhører deg som person.
Vi anbefaler

Da det er mange mennesker som kaller seg klarsynt i dag, burde du være litt smart når du skal velge en spådame. Les gjerne på internett om anbefalte og ikke anbefalte. Vi anbefaler og møte en klarsynt i virkeligheten, gjerne en som er godt omtalt og har spådd mye riktig i sin karriere. Da vil du få en bedre opplevelse og mest sannsynlig en riktig konklusjon.

Kommentarer

Ingen kommentar enda.

Sorry, the comment form is closed at this time.