Spåtjenester

I dag er det ikke u-naturlig og få oppgitt livet sitt over telefonen eller tastaturet.
Du får nemlig kontakt med synske damer over internett og telefon som ønsker og fortelle
deg om hvor fantastisk eller forferdelig livet ditt vil bli fremover. For det første, så koster det bortimot 35 kroner minuttet og få vite hvordan livet ditt vil foregå og for det andre, så er kanskje livet mye mer spennende og leve uten og vite hva som skjer, tenk på det du.

Kontakter spåtjenesten
Jeg kontaktet spåtjenesten Esterell for å høre litt om min nå-tid og frem-tid!
Jeg snakket med «Else» et typisk navn og bruke på en klarsynt. Else fortalte meg at
jeg hadde full kontroll på økonomien (NEI). Hun fortalte også at i nærmeste fremtid
ville en ung kvinne bli sammen med meg og elske meg for den jeg er(Tilfelle for 1år siden).Jeg var smart nok til og ringe med et telefon nummer som ikke tilhører meg, noe som fikk Elsetil og rake frem noen av bokstavene, til nettopp eieren av telefonen.
Er vi lettlurt?
Jeg som mange andre i verden vil absolutt si at vi er lettlurte. Hvorfor skal noen være født med en evne som ingen andre har? Alle må jobbe for og tjene penger. Men å utnytte lettlurte mennesker til og ringe, maile og sende sms til tjenester som koster skjorta, det er for mye etter en hel verdens mening.

 

Horoskop
Du har kanskje lest i både «Se & Hør» og «Hjemmet» om dagens horoskop. Men har du noen gang tenkt på at det kanskje ikke er alle de millioner av mennesker som har samme dag som deg? Men den samme dagen vil de muligens ha, om de også leser dagens horoskop. For man blir hva man spiser? Er det da mulig at du som «leser» av horoskop, kan bli påvirket og avhengig av det? Ja, det kan du.

Kommentarer

Ingen kommentar enda.

Sorry, the comment form is closed at this time.