Spådame som hjelper

Det er mange påstander når det gjelder spådamer. Hjelper de eller hjelper de ikke? Mange sier at de hjelper, og det på forskjellige måter, og da blir det andre boller.

En måte å hjelpe på er å åpne opp tankegangen til den som blir spådd. Synliggjøre og vise at det er mulig å gjøre ting, mulig å forandre livet sitt, mulig å oppnå suksess. Mange blir hjulpet av en spådame på den måten at de blir klar over mulighetene i sitt eget liv. Muligheter de ikke ville tenkt på hvis ingen hadde fortalt dem det. Så ofte trenger man ikke en spåkone for å spionere inn i fremtiden, ofte gjør man det selv.

Har du ikke en gang opplevd at livet ditt har blitt forandret fordi noen har sagt noe til deg? En spådame behøver ikke nødvendigvis fortelle deg fremtiden, men ofte bare fortelle deg fremtidige muligheter. Hun kan ikke være en spion for deg, bare si hva som kan skje.

For alle har vi jo muligheter til å leve bra hvis vi bare innser at vi fortjener det. Det behøver man ikke være spåkone for å vite 🙂

Og til noe helt annet, vi kan alle lage gode boller hvis vi vil 🙂

2 kommentarer »

  1. Kommentar av Maja — 25/05/2010 @ 10:29

    Uansett hva man tror eller ikke tror. å snakke om problemene kan løse mye alene. Ikke alle vil eller kan gå til psykolog eller snakke med venner og de nærmeste. En spådame kan man alltids ihvertfall snakke med, man trenger ikke alltid spåbiten av det hele.

  2. Kommentar av Erik A. — 11/06/2010 @ 15:09

    Ja, det er mange måter å hjelpe på. Kanskje å vite fremtida 100% ikke alltid er den beste, eller det enkleste å forholde seg til, men det hjelper veldig godt å vite mulighetene man har 🙂

Skriv en kommentar