Gratis spåtjenester

Gratis spåtjenester er ikke noe man blir bortskjemt med for ofte. De som spår skal også tjene til livets opphold. De får ikke gratis mat på butikken 😀

Men gratis “spåtjenester” kan man faktisk få hvis man går sammen flere personer og spår hverandre. Lærer seg tarotkort eller andre typer kort. Det er spennende å trekke og tolke skjebnekort, men sammen med venner eller kjæreste er det enda mer spennende. Da virker det som gratis spåing.

Ellers så kan man ikke forvente å finne gratis spåtjenester i aviser, på Internett eller andre steder. På alternativmesser kan man noen ganger få gode tilbud, bli spådd 15 min. for 100 kr eller lignende, men det er heller sjelden det også.

Det finnes de som spår gratis, men de annonserer ikke på Internett eller i aviser. De som spår gratis får man vite om fra venner og familie. Eller man finner noen som forteller om dem på diskusjonsforumer på Internett. Der kan man ofte snappe opp et og annet navn. Eller man kan rett og slett lage en diskusjonstråd hvor man spør om noen vil spå deg gratis. Er man heldig får man napp.

Nei, skal man bli spådd gratis med jevne mellomrom så må man ty til venner eller spå seg selv:-)

7 kommentarer »

 1. Kommentar av Anne Loise — 20/05/2010 @ 23:02

  Hehe, det tar litt tid å lære seg å spå da. Men sikkert morsomt ja.

 2. Kommentar av Eireen — 24/05/2010 @ 10:37

  Ja, det er morsomt å spå. Jeg har lært meg det. Er ikke fullt utlært, men venner og familie sier at de får gode råd fra meg. Jeg ser det sånn at de får noen ord med på veien som de kan tenke over så kan de gjøre hva de vil derfra. Noen ganger følger de rådene, andre ganger ikke, det viktigste er å få dem til å tenke syns jeg.

 3. Kommentar av sara — 05/08/2010 @ 19:45

  Kan dere si en side der mann lærer å spå?

 4. Kommentar av Caroline — 20/07/2011 @ 13:46

  Jeg gjerne vite hvem jeg blir gift med når jeg blir stor. Om jeg får barn? og når? blir jeg narkoman? hvor bor jeg? hva jobber jeg med?

 5. Kommentar av annette — 29/01/2012 @ 23:26

  jeg trenger hjelp til å finne en ring?!
  det er veldig viktig ..

 6. Kommentar av So — 19/11/2015 @ 21:42

  Lurer på kjærligheten i framtida når kommer den rette når vil jeg finne den ekte?.. Når blir jeg gift

 7. Kommentar av maryabn — 17/04/2017 @ 15:32

  Hei. Vil jeg se min mann igjen får jeg klemme han? Hvor er han? Får jeg kjøpt meg ett småbruk eller hus med hage? Kommer ungene hjem igjen?

Skriv en kommentar