Klarsynte mennesker – gi dem kreditt…

Altså ikke kreditt som i kredittkort, men kreditt i at de hjelper andre folk noen ganger. Klarsynthet, eller claircoyanve, er egenskapen å kunne motta informasjon om objekter, steder eller fysiske hendelser gjennom andre sanser enn de mennesker er kjent for å ha. Klarsynte hevder at de kan se fremtidige hendelser, men også fortid og finner annen type informasjon fra ditt liv de egentlig ikke kunne vært i besittelse av.

Verdensberømt Medium

Betty Palko fra Irland er et navn som er spredt over hele verden for sine utrolige evner. Hun var til og med prinsesse Dianas veileder i fem harde år. Betty Palko hevder å kunne se, høre og føle usynlige guider, ånder, avdøde og engler, samt se auraer. Betty reiser rundt hele verden for å spå mennesker, alt fra filmstjerner til oss ordinære mennesker. Hun blir også alltid brukt av engelske aviser til å forutsi hva som skjer et år frem i tid.

Hva er aura?

Aura er utstrålingen din. Alle molekylære prosesser i cellene, alle hormonelle reaksjoner, alle nerveimpulser, alle tanker og følelser, både ubevisst og superbevisst viser seg i auraen i forskjellige nivå. Den russiske forskeren Fritz Popp har funnet ut at alle prosesser skiller ut bio-fotoner, dette er noe av det som blir til auraen rundt kroppen din. Det vil si at vår aura viser vår sanne natur og våre hensikter.  Noen ser auraer fra det er født, nemlig medfødt. Men andre kan trenge seg opp til og se auraer.  Auraen er det energifeltet som omgir kroppen din, og ligger i flere lag. Et aurabilde viser den fysiske og psykiske tilstanden din akkurat i det øyeblikket «bildet» ble tatt, også tankene dine både de bevisste og ubevisste virker inn på fargene i auraen. Det finnes ni farger som kan være i din aura. Den lyseste viser at du har tillit, ansvarsfølelse og evner til å gjøre noe. Den mørkeste fargen viser til at du har det tungt i livet, er misfornøyd og sliter, eller er aggressiv og har en mørk side i livet. En aura kan sees i motsol, hvis en person stiller seg opp foran sola så kan man se energien omslutte persone. Dette er ikke solenergi, men auraen som vises.

Så ikke dra kredittkortet ditt ukritisk, men gi dem kreditt for det.

Kommentarer

Ingen kommentar enda.

Sorry, the comment form is closed at this time.