Spåtelefon

Det finnes mange forskjellige personer som driver sin egen telefon tjeneste innen tarotkort og andre måter å forfremme den synske siden. Men tenker du som kunde av denne tjenesten, at det er utrolig dyrt i lengden? Det skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen.

 

Forførende stemmer

Stemmen bak telefonen forteller deg stort sett det du ønsker å høre. Noen av de som drifter denne tjenesten, er klarsynte og vet virkelig hva de snakker om. Det finnes også en del useriøse, som egentlig bare brer ut om det du forteller, derfor bør du undersøke før du kontakter en slik tjeneste. Har du noen gang tenkt at du er avhengig av å snakke med klarsynte? En norsk kvinne brukte over en periode på to år 483. 170 kr på spåtelefon. Kvinnen mente at den klarsynte hadde forført henne med gode ord om hennes avdøde datter.

 

Du bestemmer prisen

Fra sekundet du ringer vet du at dette vil koste penger. Men det er opp til deg og bruke tjenesten med vet og fornuft. Tjenesten er nyttig på mange måter og hjelper mange mennesker med å kontakte sine avdøde medmennesker. Eller få hjelp gjennom den tunge perioden etter et dødsfall.
Men tenk over hvor mye du ringer. Du har alltid mennesker rundt deg som også er villige til å snakke om ting som har hendt, eller økonomiske problemer du sliter med.

Tjenester

Spåtelefon-tjenester finnes mange av. Så her skal vi fortelle deg hvordan du finner den klarsynte du skal ringe til. Gjør litt søk på internett om klarsynte og finn gjerne nyttige signal fra andre som har kontaktet forskjellige spå-tjenester. Finn en som du føler du kan snakke oppriktig med. Ikke ta den dyreste tjenesten du finner. Det finnes utrolig mange tjenester til en litt rimeligere penge, som også tar jobben sin veldig seriøst og vet hva de snakker om.

Kommentarer

Ingen kommentar enda.

Sorry, the comment form is closed at this time.